Nyheter & tips

Ecoestic Sweden Nu Àven pÄ Sand Golf Club! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic Sweden Nu Àven pÄ Sand Golf Club!

av Ecoestic Sweden Mar 11, 2024
Vi har spÀnnande nyheter att dela med er! Ecoestic Sweden Àr stolt leverantör av hud- och hÄrvÄrdsprodukter till det vackra Sand Golf Club i Tornaryd, en golfanlÀggning utöver det vanliga.  Vi Àr glada över att bli en del av Sand Golf Clubs erbjudande och bidra till en Ànnu mer njutbar och hÄllbar upplevelse för deras gÀster. VÄra hud- och hÄrvÄrdsprodukter, kÀnda för sin naturliga och miljövÀnliga formulering, kommer att tillhandahÄlla en extra touch av lyx och vÀlbefinnande under din vistelse. HÄll utkik efter vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ Sand Golf Club! Detta samarbete vill vi inleda med ett erbjudande pÄ en av Sveriges bÀsta Linksbanor i inlandet, komplett med restaurang samt hotell och konferens. Boka Golfpaket i juli sÄ bjuder vi pÄ en extra 9-hÄlsrunda!              Erbjudandet Àr endast bokningsbart online via Sand Golf Clubs hemsida fram till den 31/3 för juli 2024, kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Betalning sker direkt vid bokningstillfÀllet men gÄr att avboka fram till 30 dagar innan ankomst. Boka via lÀnk med koden Juli24"
Tips för slitet hÄr pÄ vintern - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Tips för slitet hÄr pÄ vintern

av Ecoestic Sweden Feb 20, 2024
Vinterns kyla och torra luft kan vara hÄrd mot hÄret, och det Àr viktigt att ta extra hand om det för att undvika slitage och skador. HÀr Àr nÄgra anvÀndbara tips för att vÄrda slitet hÄr under vintermÄnaderna:
Ecoestic pÄ HÄllbarhetsdagen 2023 - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic pÄ HÄllbarhetsdagen 2023

av Ecoestic Sweden Nov 15, 2023
Ecoestic Àr glada att meddela att vi kommer att nÀrvara pÄ HÄllbarhetsdagen 2023! Tisdag 21 november i Eriksbergshallen, Göteborg Besök oss pÄ hÄllbarhetsdagen.  Som ett led i vÄrt arbete för ett hÄllbarare samhÀlle tycker vi att det Àr viktigt att stötta alla hÄllbara initiativ. Vi kommer att finnas pÄ plats under mÀssan och ser fram emot att se vem som tar hem priset för Svenska kockpriset i gastronomisk hÄllbarhet 2023. 
Avalon Hotel i Göteborg! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Avalon Hotel i Göteborg!

av Ecoestic Sweden Oct 01, 2023
Vi pÄ Ecoestic Sweden Àr överlyckliga att meddela vÄrt nyaste samarbete med Avalon Hotel, belÀget i hjÀrtat av Göteborg! Tillsammans tar vi ett steg nÀrmare en hÄllbar framtid genom att erbjuda vÄra ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter till hotellets gÀster. Avalon Hotel Àr mer Àn bara ett hotell - det Àr en oas av inspiration mitt i Göteborgs pulserande stadsliv. Med sina 101 rum och 202 bÀddar erbjuder hotellet en unik upplevelse dÀr arkitektur, inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Avalon Àr dessutom ett feng shui-certifierat hotell, vilket garanterar harmoni och balans under din vistelse. VÄrt samarbete med Avalon Hotel kÀnns som en perfekt match. Vi delar en gemensam vision om hÄllbarhet och kvalitet, och tillsammans strÀvar vi efter att göra varje gÀsts vistelse minnesvÀrd. Oavsett om du Àr i Göteborg för shopping, kultur, nöjen eller nattliv, kan du nu njuta av vÄra produkter under din vistelse pÄ Avalon Hotel. Vi Àr stolta över att vara en del av Avalon Hotels resa och ser fram emot att fortsÀtta sprida budskapet om hÄllbar skönhet och vÀlbefinnande. Tack vare detta samarbete kan vi nÄ ut till fler mÀnniskor och göra en positiv inverkan pÄ vÄr planet. Tack för att du stödjer Ecoestic Sweden och vÄr vision om en grönare framtid. Vi hoppas att du kommer att uppleva glÀdjen av vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ Avalon Hotel i Göteborg!
Vi vÀlkomnar Berns Hotel till Ecoestic - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Vi vÀlkomnar Berns Hotel till Ecoestic

av Ecoestic Sweden Sep 01, 2023
Vi Àr glada och stolta över att meddela er att Ecoestic Sweden nu tar ett spÀnnande steg framÄt genom att bli en stolt leverantör till det prestigefyllda Berns Hotel! Det Àr med stor glÀdje vi delar detta exklusiva partnerskap, dÀr vi tillsammans med Berns strÀvar efter att höja hotellupplevelsen. En harmonisk synergi binder samman Berns Hotel och Ecoestic Sweden. Vi delar samma vision om att erbjuda en unik lyxupplevelse, dÀr kvalitén stÄr i centrum utan att kompromissa med vÄrt ansvar gentemot planeten och dess invÄnare. En viktig aspekt som förenar oss Àr vÄr signaturdoft, en sublim kombination av aloe, kamomill och ekologisk lavendel. Med denna omsorgsfullt utvalda doft, kan hotellbesökarna nu njuta av den friska kÀnslan av svensk sommar Äret om. VÄrt mÄl Àr att skapa en atmosfÀr som inbjuder till avkoppling och vÀlbefinnande, och vi Àr glada över att dela detta med Berns Hotellens gÀster. Vi Àr fast beslutna att vara miljövÀnliga i allt vi gör.  Ecoestic Sweden tar stolt pÄ sig ansvaret att inte göra nÄgra tester pÄ djur under produktionen av vÄra produkter. Vi tror pÄ att vÀrna om vÄrt gemensamma hem, och det Àr vÄr strÀvan att skapa produkter som Àr snÀlla mot bÄde naturen och dess varelser. För oss Àr detta partnerskap mer Àn bara ett samarbete; det Àr ett gemensamt mÄl att förbÀttra hotellupplevelsen och samtidigt visa omsorg om vÄr planet. Vi ser fram emot att bidra till Berns Hotells fantastiska atmosfÀr och göra vistelsen för deras gÀster Ànnu mer minnesvÀrd. Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Tillsammans med Berns Hotell, strÀvar vi efter att fortsÀtta erbjuda er de allra bÀsta produkterna och upplevelserna.  
Ecoestic Sweden Nu pÄ Charmiga TvÄ Skyttlar! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic Sweden Nu pÄ Charmiga TvÄ Skyttlar!

av Ecoestic Sweden Aug 23, 2023
Vi har spÀnnande nyheter att dela med er! Ecoestic Sweden Àr stolt leverantör av hud- och hÄrvÄrdsprodukter till det charmiga hotellet TvÄ Skyttlar i VÀstsverige. BelÀget vid Kinna, mitt i naturen, erbjuder detta hotell en avkopplande atmosfÀr och möjligheten att njuta av omgivningarnas skönhet. Vi Àr glada över att bli en del av TvÄ Skyttlars erbjudande och bidra till en Ànnu mer njutbar och hÄllbar upplevelse för deras gÀster. VÄra hud- och hÄrvÄrdsprodukter, kÀnda för sin naturliga och miljövÀnliga formulering, kommer att tillhandahÄlla en extra touch av lyx och vÀlbefinnande under din vistelse. HÄll utkik efter vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ TvÄ Skyttlar!
Ecoestic vÀlkomnar Pernilla Wiberg Hotell - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic vÀlkomnar Pernilla Wiberg Hotell

av Ecoestic Sweden Jan 30, 2023
Vi har den stora Àran att vÀlkomna Pernilla Wiberg Hotell till Ecoestic Sweden. Vi Àr stolta över att ha blivit valda som leverantör till detta fantastiska hotell och vi ser fram emot ett framgÄngsrikt samarbete.   VÄra produkter Àr framstÀllda med de högsta kvalitet produkterna och erbjuder en unik kombination av lyx och effektivitet. GÀsterna pÄ hotellet kommer att kunna njuta av en oförglömlig upplevelse med vÄra produkter som en del av deras vistelse. Vi Àr övertygade om att detta samarbete kommer att leda till en ökad upplevelse bland gÀsterna som alltid söker efter den ultimata skönhetsupplevelser. Tack för att ni stöttar oss och vi ser fram emot att fortsÀtta tillhandahÄlla er med dem med en av de mer hÄllbara och lyxiga hÄr- och hudvÄrdsprodukterna pÄ marknaden.