Vi tar hand om era hotellgÀster

Ekologisk hÄr- och hudvÄrd

VÀlkommen till Ecoestic Sweden! Vi erbjuder ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter inspirerade av den svenska naturen, med dofter av kamomill och lavendelblomma. VÄra produkter, tillverkade med högsta kvalitet i europeiska fabriker, ger en hÀrlig spa-upplevelse och Àr helt naturliga och icke-toxiska. Som företag stödjer vi ocksÄ vÀlgörenhetsorganisationen From One To Another, som arbetar för flickors rÀtt till utbildning i Kenya. Genom att vÀlja vÄra produkter gör du ett medvetet val för bÄde din hÀlsa och vÄr planets framtid. Vi ser fram emot att göra en positiv skillnad tillsammans!

Anpassat till hotell

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar upp till 5 liter som Àr speciellt anpassade för hotell med hÄllbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet i Ätanke.

VÄrt produktsortiment Àr utformat för att möta behoven hos hotell och vi strÀvar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövÀnliga produkter som Àr skonsamma för bÄde gÀster och personal. Med vÄrt sortiment av olika storlekar kan hotell vÀlja den storlek som bÀst passar deras behov, samtidigt som de sparar pengar och minskar avfallsmÀngden.

NĂ„gra av hotellen med Ecoestic Sweden

Kontakta oss

Kontakta oss idag sÄ hjÀlper vi dig att hitta rÀtt produkter för ditt hotell. Vi Àr glada över att besvara eventuella frÄgor eller ge ytterligare information om vÄra produkter och tjÀnster. LÄt oss tillsammans skapa en minnesvÀrd hotellupplevelse som dina gÀster sent kommer att glömma.

Kontakta Robert

Mail: robert@ecoestic.se

Ring: 08 400 1655

Button label