Anpassat till hotell

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar upp till 5 liter som är speciellt anpassade för hotell med hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet i åtanke.

Vårt produktsortiment är utformat för att möta behoven hos hotell och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter som är skonsamma för både gäster och personal. Med vårt sortiment av olika storlekar kan hotell välja den storlek som bäst passar deras behov, samtidigt som de sparar pengar och minskar avfallsmängden.

Kontakta oss

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för ditt hotell. Vi är glada över att besvara eventuella frågor eller ge ytterligare information om våra produkter och tjänster. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd hotellupplevelse som dina gäster sent kommer att glömma.

Kontakta Robert

Mail: robert@ecoestic.se

Ring: 08 400 1655

Skapa konto här

För en hållbar framtid

Ecoestic Swedens produkter är ekologiska och tillverkade med miljövänliga ingredienser, vilket hjälper till att minska den negativa miljöpåverkan. Genom att erbjuda våra produkter till dina gäster kan ditt hotell visa att ni bryr er om en hållbar framtid.

Minnesvärd hotellupplevelse

Genom att erbjuda högkvalitativa och lyxiga produkter till dina gäster kan du skapa en minnesvärd hotellupplevelse som de kommer att uppskatta. Våra produkter är speciellt utvecklade för hotellbranschen och passar alla hårtyper, vilket gör dem till ett utmärkt val för att förbättra din gästers upplevelse.

Signaturdoft

Vår unika signaturdoft av kamomill och lavendelblomma är inspirerad av den svenska naturen och ger en avslappnande och fräsch känsla. Kamomill är en mjuk och mild blomdoft med en svag örtig underton som har länge använts i traditionell medicin och avkopplingstekniker för dess avslappnande egenskaper. Lavendelblomma har en distinkt, söt och blommig doft med en örtig underton som också har en lång tradition inom avkopplingstekniker och aromaterapi.

Ger tillbaka

From One to Another är en ideell organisation som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning genom att erbjuda stipendier till flickor och kvinnocenter till deras mödrar i södra Kenya. Organisationen har en väl utvecklad arbetsmodell kallad The Circle of Education som syftar till att bygga hållbara samhällen kring stipendiaterna och deras familjer. Verksamheten finansieras genom donationer och sponsring från privata givare och företag.

Några av hotellen med Ecoestic Sweden

BANK HOTEL

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda.

First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron i Stockholms centrum ligger bara två minuter från Stockholms centralstation. Hotellet erbjuder bekvämt och modernt boende med hög kvalitet i centrala Stockholm. Alla rum och sviter har ekologiska hår och hudvårdsprodukter från Ecoestic Sweden.

Kviberg Park Hotel & Conference

Välkommen till Göteborgs sportigaste hotell- och konferensanläggning! Kviberg Park Hotel & Conference är beläget i Nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena. Hotellet ligger bara 6 kilometer från både Göteborgs centralstation, Liseberg och Ullevi, Nordens största evenemangsarena.

Frågor och svar

Vilka typer av produkter erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av hår- och hudvårdsprodukter, inklusive schampo, balsam, tvål, duschgel, lotion och mycket mer.

Är era produkter allergivänliga?

Ja, många av våra produkter lämpar sig för personer med känslig hud.

Kan ni anpassa produkterna efter våra specifika behov?

Absolut, vi kan anpassa vårt sortiment efter era önskemål och behov. Vi har erfarenhet av att arbeta med hotell och vet hur viktigt det är att hitta rätt produkter som passar er verksamhet.

Vilka storlekar erbjuder ni på era produkter?

Vi erbjuder produkter i olika storlekar, från små reseförpackningar till större flaskor och dunkar på upp till 5 liter.

Kan ni hjälpa till med att skapa ett hållbart sortiment?

Ja, vi är engagerade i hållbarhet och kan hjälpa er att hitta andra produkter som är miljövänliga och hållbara.

Vilken typ av leveranstid kan vi förvänta oss?

Vi strävar efter att leverera våra produkter snabbt och effektivt. Vanligtvis tar det 1-3 arbetsdagar att leverera varor till er.

Kan ni ge oss rekommendationer på vilka produkter som skulle passa vår verksamhet bäst?

Ja, vi har lång erfarenhet av att arbeta med hotell och kan ge er råd om vilka produkter som skulle passa er verksamhet bäst baserat på era specifika behov.

Är era produkter testade på djur?

Nej, våra produkter är inte testade på djur och vi följer alla relevanta lagar och riktlinjer för djurskydd.

Vad är era priser?

Våra priser är varierar beroende på produkttyp, storlek och ordervolym. Kontakta oss för en prislista eller för att diskutera dina specifika behov.

Hur går orderprocessen till?

För att beställa produkter från oss behöver som hotell kund behöver du först kontakta oss för att diskutera dina behov och anpassat prislista. När du godkänt prislistan, ställer vi in priserna på ditt användarkonto för att kunna lägga order på ett smidigt direkt genom webbsidan. Du har även möjlighet att maila in din order om önskas.

Var tillverkas era produkter?

Vi är stolta över att våra produkter tillverkas i EU på fabriker som uppfyller de höga standarder som krävs enligt EU:s riktlinjer för ekologisk produktion. Vi lägger stor vikt vid att våra produkter inte bara ska vara effektiva och av hög kvalitet, utan även tillverkade på ett ansvarsfullt sätt som gynnar både människor och miljö. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår produktion och säkerställa att vi alltid lever upp till de höga krav som våra kunder och marknaden ställer på oss.