Om oss

ECOESTIC har satt kvalitet och naturprodukter i första ledet.

Att göra en skillnad Àr en viktig del av företaget och ECOESTIC vill se sig som en pionjÀr i att utveckla produkter som vÄra kunder kan vara stolta över. Den samtida entusiasmen för tekniska lösningar men ÀndÄ bibehÄlla det holistiska tankesÀttet Àr nÄgot som vÀrdesÀtts.

ECOESTIC hade frÄn början en mÄlsÀttning att verka inom hotellbranschen.
Vi ville förse hotell med kvalitet och lyx dĂ€r gĂ€sterna som besöker skall fĂ„ en ”wow” upplevelse. Konceptet utvecklades och nu kan Ă€ven gĂ€sterna fĂ„ ta del av vĂ„ra konsumentprodukter pĂ„ olika siter eller hĂ€r direkt i vĂ„r webshop.
Företaget som har byggts upp i Stockholm men nu Àr verksamt i hela Norden.
ECOESTIC skall vara för alla, öppet och drivande för ett jÀmstÀllt samhÀlle.


HÅLLBARHET
ECOESTIC, ett företag som tÀnker framÄt.

LÄngt innan begreppet hÄllbarhet blev kÀnt, har vi fokuserat pÄ ordets innebörd. Det naturliga kretsloppet och den vitala kraften av de rÄvaror som inte Àr skadliga för miljön Àr grunden för alla produkter frÄn ECOESTIC.

ECOESTIC Àr för alla oss som strÀvar efter göra bÀttre val. VÄra paraben-fri, Salongs-inspirerade formler innehÄller exotiska, aktiva ingredienser, + de doftar helt fantastiskt. VÄrt uppdrag? Vi kommer aldrig att offra prestanda i vÄr strÀvan efter hÄllbar utveckling.
HÄllbarhet Àr för oss inget nytt, snarare en sjÀlvklarhet i vÄr företagsfilosofi.
VÄra produkter kommer nÀstan uteslutande frÄn naturligt certifierade ingridienser och uppfyller kraven för rÀttvis handel.
Vi behöver naturen men naturen behöver Àven oss. Tillsammans gör vi en insats för att bevara jorden för kommande generationer.

ECOESTIC jobbar och stödjer Ă€ven vĂ€lgörenhetsorganisationen ”FROM ONE TO ANOTHER”
Ett projekt vi Àr otroligt stolta över och vi Ärligen skÀnker en del av vÄra inkomster till.
Och sjÀlvklart
 VÄra produkter Àr inte djurtestade.