ECOESTIC har satt kvalitet och naturprodukter i första ledet.

Att göra en skillnad är en viktig del av företaget och ECOESTIC vill se sig som en pionjär i att utveckla produkter som våra kunder kan vara stolta över. Den samtida entusiasmen för tekniska lösningar men ändå bibehålla det holistiska tankesättet är något som värdesätts.

ECOESTIC hade från början en målsättning att verka inom hotellbranschen.
Vi ville förse hotell med kvalitet och lyx där gästerna som besöker skall få en ”wow” upplevelse. Konceptet utvecklades och nu kan även gästerna få ta del av våra konsumentprodukter på olika siter eller här direkt i vår webshop.
Företaget som har byggts upp i Stockholm men nu är verksamt i hela Norden.
ECOESTIC skall vara för alla, öppet och drivande för ett jämställt samhälle.


HÅLLBARHET
ECOESTIC, ett företag som tänker framåt.

Långt innan begreppet hållbarhet blev känt, har vi fokuserat på ordets innebörd. Det naturliga kretsloppet och den vitala kraften av de råvaror som inte är skadliga för miljön är grunden för alla produkter från ECOESTIC.

ECOESTIC är för alla oss som strävar efter göra bättre val. Våra paraben-fri, Salongs-inspirerade formler innehåller exotiska, aktiva ingredienser, + de doftar helt fantastiskt. Vårt uppdrag? Vi kommer aldrig att offra prestanda i vår strävan efter hållbar utveckling.
Hållbarhet är för oss inget nytt, snarare en självklarhet i vår företagsfilosofi.
Våra produkter kommer nästan uteslutande från naturligt certifierade ingridienser och uppfyller kraven för rättvis handel.
Vi behöver naturen men naturen behöver även oss. Tillsammans gör vi en insats för att bevara jorden för kommande generationer.

ECOESTIC jobbar och stödjer även välgörenhetsorganisationen ”FROM ONE TO ANOTHER”
Ett projekt vi är otroligt stolta över och vi årligen skänker en del av våra inkomster till.
Och självklart… Våra produkter är inte djurtestade.