Nyheter & tips

Ecoestic Sweden Nu Àven pÄ Sand Golf Club! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ecoestic Sweden Nu Àven pÄ Sand Golf Club!

av Ecoestic Sweden Mar 11, 2024
Vi har spÀnnande nyheter att dela med er! Ecoestic Sweden Àr stolt leverantör av hud- och hÄrvÄrdsprodukter till det vackra Sand Golf Club i Tornaryd, en golfanlÀggning utöver det vanliga.  Vi Àr glada över att bli en del av Sand Golf Clubs erbjudande och bidra till en Ànnu mer njutbar och hÄllbar upplevelse för deras gÀster. VÄra hud- och hÄrvÄrdsprodukter, kÀnda för sin naturliga och miljövÀnliga formulering, kommer att tillhandahÄlla en extra touch av lyx och vÀlbefinnande under din vistelse. HÄll utkik efter vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ Sand Golf Club! Detta samarbete vill vi inleda med ett erbjudande pÄ en av Sveriges bÀsta Linksbanor i inlandet, komplett med restaurang samt hotell och konferens. Boka Golfpaket i juli sÄ bjuder vi pÄ en extra 9-hÄlsrunda!              Erbjudandet Àr endast bokningsbart online via Sand Golf Clubs hemsida fram till den 31/3 för juli 2024, kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Betalning sker direkt vid bokningstillfÀllet men gÄr att avboka fram till 30 dagar innan ankomst. Boka via lÀnk med koden Juli24"
Ta hand om dina hÀnder - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Ta hand om dina hÀnder

av Ecoestic Sweden Nov 14, 2023
Torra hÀnder kan orsakas av olika faktorer, inklusive vÀderförhÄllanden, frekvent tvÀttande, anvÀndning av starka rengöringsmedel eller bristande fuktighet. För att vÄrda torra hÀnder kan du övervÀga följande:  AnvÀnd handkrÀm: Regelbunden anvÀndning av en fuktgivande handkrÀm hjÀlper till att Äterfukta huden. Applicera krÀmen efter varje handtvÀtt och innan du gÄr till sÀngs. Undvik heta duschar: Heta duschar kan torka ut huden. Försök att anvÀnda ljummet vatten istÀllet.  Skydda hÀnderna: AnvÀnd handskar nÀr du gör uppgifter som kan utsÀtta dina hÀnder för starka rengöringsmedel eller extremt vÀder.  Undvik starka tvÄlprodukter: AnvÀnd milda, Äterfuktande tvÄlar för att undvika att torka ut huden ytterligare.  Drick tillrÀckligt med vatten: Att hÄlla sig hydrerad hjÀlper till att frÀmja hÀlsosam hud.  Om problemet kvarstÄr eller förvÀrras kan det vara bra att konsultera en hudlÀkare för personlig rÄdgivning och behandling.
Avalon Hotel i Göteborg! - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Avalon Hotel i Göteborg!

av Ecoestic Sweden Oct 01, 2023
Vi pÄ Ecoestic Sweden Àr överlyckliga att meddela vÄrt nyaste samarbete med Avalon Hotel, belÀget i hjÀrtat av Göteborg! Tillsammans tar vi ett steg nÀrmare en hÄllbar framtid genom att erbjuda vÄra ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter till hotellets gÀster. Avalon Hotel Àr mer Àn bara ett hotell - det Àr en oas av inspiration mitt i Göteborgs pulserande stadsliv. Med sina 101 rum och 202 bÀddar erbjuder hotellet en unik upplevelse dÀr arkitektur, inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Avalon Àr dessutom ett feng shui-certifierat hotell, vilket garanterar harmoni och balans under din vistelse. VÄrt samarbete med Avalon Hotel kÀnns som en perfekt match. Vi delar en gemensam vision om hÄllbarhet och kvalitet, och tillsammans strÀvar vi efter att göra varje gÀsts vistelse minnesvÀrd. Oavsett om du Àr i Göteborg för shopping, kultur, nöjen eller nattliv, kan du nu njuta av vÄra produkter under din vistelse pÄ Avalon Hotel. Vi Àr stolta över att vara en del av Avalon Hotels resa och ser fram emot att fortsÀtta sprida budskapet om hÄllbar skönhet och vÀlbefinnande. Tack vare detta samarbete kan vi nÄ ut till fler mÀnniskor och göra en positiv inverkan pÄ vÄr planet. Tack för att du stödjer Ecoestic Sweden och vÄr vision om en grönare framtid. Vi hoppas att du kommer att uppleva glÀdjen av vÄra produkter under ditt nÀsta besök pÄ Avalon Hotel i Göteborg!
Varför Àr det viktigt att anvÀnda balsam för ditt hÄr? - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Varför Àr det viktigt att anvÀnda balsam för ditt hÄr?

av Ecoestic Sweden Aug 18, 2023
Att anvĂ€nda balsam som en del av din hĂ„rvĂ„rdsrutin har en mĂ€ngd fördelar som bidrar till att hĂ„lla ditt hĂ„r hĂ€lsosamt, vackert och vĂ€lmĂ„ende. HĂ€r Ă€r nĂ„gra skĂ€l till varför det Ă€r viktigt att inkludera balsam i din dagliga hĂ„rvĂ„rd: 1. Återfuktar och mjukgör: Balsam Ă€r speciellt utformat för att Ă„terfukta och mjukgöra ditt hĂ„r. Efter att du har tvĂ€ttat hĂ„ret med schampo kan det kĂ€nnas uttorkat och sprött pĂ„ grund av schampots rengörande egenskaper. Balsam hjĂ€lper till att Ă„terstĂ€lla fuktbalansen och göra hĂ„ret mjukt och smidigt igen. 2. FörbĂ€ttrar hanterbarhet: Genom att slĂ€ta ut hĂ„rstrĂ„na och minska trassel gör balsam det lĂ€ttare att reda ut hĂ„ret. Detta minskar risken för att hĂ„ret bryts eller skadas nĂ€r du kammar eller borstar det. 3. Skyddar mot yttre pĂ„verkan: Balsam skapar en skyddande hinna runt hĂ„rstrĂ„na, vilket hjĂ€lper till att skydda hĂ„ret frĂ„n yttre pĂ„frestningar som vĂ€der, föroreningar och stylingprodukter. Detta bidrar till att bevara hĂ„rets naturliga glans och styrka. 4. FörbĂ€ttrar elasticitet och styrka: Genom att penetrera hĂ„rstrĂ„na hjĂ€lper balsam till att förbĂ€ttra deras elasticitet och styrka. Detta kan minska risken för att hĂ„ret bryts eller spricker, vilket kan vara sĂ€rskilt viktigt om du anvĂ€nder vĂ€rmeverktyg eller fĂ€rgbehandlar ditt hĂ„r regelbundet. 5. Bevarar fĂ€rg och glans: Om du har fĂ€rgat eller behandlat hĂ„r hjĂ€lper balsam till att bevara fĂ€rgens intensitet och glans. Det kan ocksĂ„ skydda mot uttunning av fĂ€rgen genom att försegla hĂ„rstrĂ„na och förhindra att fĂ€rgen tvĂ€ttas ut. 6. Minskar frissighet: Balsam minskar frissighet och flygigt hĂ„r genom att slĂ€ta ner hĂ„rstrĂ„na och hĂ„lla dem i schack. Detta ger en jĂ€mn och polerad look till ditt hĂ„r. 7. FrĂ€mjar hĂ„rets hĂ€lsa: Genom att ge hĂ„ret den nĂ€ring det behöver och skydda det mot skador frĂ€mjar balsam hĂ„rets övergripande hĂ€lsa. Ett vĂ€lmĂ„ende hĂ„r ser inte bara vackrare ut, det Ă€r ocksĂ„ starkare och mindre benĂ€get att brytas. Sammanfattningsvis Ă€r balsam en oumbĂ€rlig komponent i din hĂ„rvĂ„rdsrutin som ger en mĂ€ngd fördelar för hĂ„rets hĂ€lsa och skönhet. Genom att inkludera balsam i din rutin kan du uppleva ett starkare, mer hanterbart och strĂ„lande hĂ„r.
Glad Midsommar frĂ„n Ecoestic Sweden! đŸŒŒ - Ecoestic Sweden

Nyheter & tips

Glad Midsommar frĂ„n Ecoestic Sweden! đŸŒŒ

av Ecoestic Sweden Jun 22, 2023
Glad Midsommar frĂ„n Ecoestic Sweden! đŸŒŒ Vi önskar er alla en underbar och fröjdefull midsommar, fylld med kĂ€rlek, skratt och gemenskap! đŸŒżđŸŒ» Idag firar vi naturens skönhet och vĂ„r svenska tradition. Det Ă€r en tid att njuta av den magiska sommarsolen och den livliga blomsterprakten omkring oss. Vi pĂ„ Ecoestic Sweden vill ta tillfĂ€llet i akt att tacka er alla för ert stöd och förtroende. Ni Ă€r den anledning vi strĂ€var efter att skapa ekologiska och hĂ„llbara produkter som vĂ„rdar er skönhet pĂ„ ett naturligt sĂ€tt. đŸŒ±đŸ’š Midsommar Ă€r en tid dĂ„ vi samlas med vĂ„ra nĂ€ra och kĂ€ra för att dela goda stunder och skapa minnen som varar för evigt. Oavsett om ni dansar runt midsommarstĂ„ngen, plockar blommor eller bara njuter av lugnet i naturen, sĂ„ hoppas vi att er dag blir fylld av glĂ€dje och harmoni. đŸŒșđŸŒŒ Ta hand om er sjĂ€lva och er omgivning. Tillsammans kan vi fortsĂ€tta att göra skillnad genom att vĂ€lja ekologiska produkter och vĂ„rda vĂ„r planet. Ecoestic Sweden Ă€r stolt över att vara en del av er hĂ„llbara skönhetsrutin. 💚 Vi önskar er en fantastisk Midsommar! 💐✹