Schampo till hotell

Schampo till hotell

Schampo till hotell

Ecoestic Sweden Àr det frÀmsta valet av miljövÀnliga schampon för hotell som erbjuder en naturlig, giftfri och aromatisk lösning för gÀsternas hÄrvÄrdsbehov. VÄra produkter Àr tillverkade av ingredienser av högsta kvalitet som kommer frÄn Europa och Àr inspirerade av den svenska naturen - med hÀrliga dofter av kamomill och lavendelblomma. Du kommer inte bara att bli bortskÀmd med lyxiga, ekologiska formler som Àr utformade för att ge ditt hÄr en hÀlsosam glans, utan du kommer ocksÄ att stödja en viktig sak. Genom att köpa Ecoestic Swedens produkter bidrar du till From One To Another - en organisation som arbetar för att sÀkerstÀlla lika rÀttigheter till utbildning för flickor i Kenya.

NÀr det gÀller behoven inom hotellbranschen erbjuder Ecoestic Sweden den perfekta lösningen genom att erbjuda miljövÀnligt schampo av högsta kvalitet som Àr speciellt framtaget för hotellboende. VÄrt schampo Àr tillverkat av enbart naturliga ingredienser och fritt frÄn giftiga kemikalier eller tillsatser som potentiellt kan skada dina gÀsters hÀlsa. VÄra produkter Àr dessutom grymma och har certifierats veganska enligt de riktlinjer som faststÀllts av European Vegetarian Union (EVU). Detta gör dem till ett utmÀrkt val för bÄde medvetna kunder och företag.

MiljövÀnligt schampo till hotell

MiljövÀnligt schampo till hotell

Detta miljövÀnliga schampo för hotell gör underverk pÄ alla typer av hÄr - frÄn tjocka och ostyriga lockar till kÀnsliga torra strÄn - och lÀmnar det mjukt och hanterbart utan nÄgon restuppbyggnad eller oljig kÀnsla som andra kemiska schampon ofta lÀmnar efter sig. Den hÀrliga doften kommer att dröja kvar lÀnge efter varje dusch eller bad - och skapar en oförglömlig upplevelse för dina gÀster som ingen annan produkt kan matcha. Dessutom kommer dina gÀster vid regelbunden anvÀndning att se att hÄret blir starkare och glansigare med tiden tack vare den kraftfulla kombinationen av botaniska extrakt som aloe vera, jojobaolja och E-vitamin som ger nÀring Ät varje hÄrstrÄ frÄn rot till topp.

MiljövÀnligt hotell schampo

MiljövÀnligt hotell schampo

Ecoestic Sweden erbjuder miljövÀnliga hotellschampon till konkurrenskraftiga priser som Àr lÀtta för din budget samtidigt som de levererar exceptionella resultat. Om du vÀljer oss som din leverantör kommer du inte bara att gynna din egen verksamhet utan Àven de behövande genom vÄr vÀlgörenhetspartner From One To Another som vi stödjer nÀr du köper vÄra produkter. SÄ varsÄgod - gör bytet i dag! Med Ecoestic Swedens ekologiska schampon i dina hotellrum tar du hand om bÄde mÀnniskor och planet med ett enkelt beslut!