Om Ecoestic

VÀlkommen till Ecoestic Sweden. Vi Àr ett svenskt varumÀrke som Àlskar att skapa ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter som Àr snÀlla mot bÄde dig och vÄr planet. VÄra produkter doftar underbart av kamomill och lavendelblomma, inspirerade av den svenska naturen. Vi vill ge dig en hÀrlig spa-upplevelse varje dag, hemma eller pÄ resande fot!

VÄra produkter Àr tillverkade av högsta kvalitet och tillverkas i fabriker i Europa, sÄ du kan vara sÀker pÄ att varje produkt du köper Àr tillverkad med omsorg.

Men vi Àr inte bara en leverantör av ekologiska hud- och hÄrvÄrdsprodukter - vi Àr ocksÄ en passionerad grupp av individer som tror pÄ att göra skillnad.

Vi Àr stolta över att stödja vÀlgörenhetsorganisationen From One To Another, en ideell, icke-vinstdrivande förening som arbetar för alla flickors lika rÀtt till utbildning. Genom att köpa vÄra produkter, hjÀlper du till att stödja kvinnocentern i Kenya som erbjuder stöd, vÀgledning och utbildning i lÀs- och skrivkunnighet, engelska, matematik, företagande och hÀlsa med mera.

VÄr signaturdoft av kamomill och lavendelblomma ger en avkopplande arom som hjÀlper dig att koppla av och njuta av din dag. Men det Àr inte allt - vÄra produkter Àr ocksÄ helt naturliga och icke-toxiska, sÄ du kan vara sÀker pÄ att du tar hand om bÄde din kropp och planeten.

Vi pÄ Ecoestic Sweden tror pÄ att skapa en bÀttre framtid för alla, och vi tror att det börjar med smÄ val. Genom att vÀlja vÄra produkter, gör du ett medvetet val för bÄde din egen hÀlsa och vÄr planets hÀlsa. Vi Àr glada över att ha dig som en del av vÄr gemenskap och ser fram emot att göra positiv skillnad tillsammans!