Välkommen till Ecoestic Sweden. Vi är ett svenskt varumärke som älskar att skapa ekologiska hår- och hudvårdsprodukter som är snälla mot både dig och vår planet. Våra produkter doftar underbart av kamomill och lavendelblomma, inspirerade av den svenska naturen. Vi vill ge dig en härlig spa-upplevelse varje dag, hemma eller på resande fot!

Våra produkter är tillverkade av högsta kvalitet och tillverkas i fabriker i Europa, så du kan vara säker på att varje produkt du köper är tillverkad med omsorg.

Men vi är inte bara en leverantör av ekologiska hud- och hårvårdsprodukter - vi är också en passionerad grupp av individer som tror på att göra skillnad.

Vi är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Another, en ideell, icke-vinstdrivande förening som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning. Genom att köpa våra produkter, hjälper du till att stödja kvinnocentern i Kenya som erbjuder stöd, vägledning och utbildning i läs- och skrivkunnighet, engelska, matematik, företagande och hälsa med mera.

Vår signaturdoft av kamomill och lavendelblomma ger en avkopplande arom som hjälper dig att koppla av och njuta av din dag. Men det är inte allt - våra produkter är också helt naturliga och icke-toxiska, så du kan vara säker på att du tar hand om både din kropp och planeten.

Vi på Ecoestic Sweden tror på att skapa en bättre framtid för alla, och vi tror att det börjar med små val. Genom att välja våra produkter, gör du ett medvetet val för både din egen hälsa och vår planets hälsa. Vi är glada över att ha dig som en del av vår gemenskap och ser fram emot att göra positiv skillnad tillsammans!