Miljövänliga hotell produkter

Miljövänliga hotell produkter

Miljövänliga hotell produkter

Ecoestic Sweden är ett svenskt varumärke som skapar miljövänliga hotellprodukter inspirerade av Sveriges vackra natur. Alla produkter är gjorda med ingredienser av högsta kvalitet som kommer från certifierade ekologiska gårdar i Europa och har en underbar doft av kamomill och lavendelblomma. Teamet på Ecoestic förstår att det är viktigt att skydda planeten och därför är alla deras produkter giftfria, naturliga och biologiskt nedbrytbara.

När du köper någon av Ecoestics hotellprodukter bidrar du också till välgörenhet. Deras "From One To Another"-projekt arbetar för att säkerställa lika rätt till utbildning för flickor i Kenya, och garanterar att de får en utbildning oavsett kön eller klass. Detta bidrar till att skapa ett mer rättvist samhälle genom att alla får större tillgång till resurser.

Miljövänliga hotell produkter från Ecoestic

Ecoestic sortiment är perfekt för hotell som vill vara så miljövänliga som möjligt och samtidigt behandla gästerna med lyxiga produkter. Förutom att de är bättre för miljön än vanliga toalettartiklar för hotell, lämnar de gästerna med en underbart doftande påminnelse om ditt hotell och dess engagemang för hållbarhet.

Ecoestic-produkterna är inte bara bra för naturen utan ger också många hälsofördelar. Naturliga ingredienser som kokosolja och sheasmör är kända för sina fuktgivande egenskaper, vilket gör att huden känns mjuk och återfuktad långt efter dusch eller bad. Lavendelblomsextrakt kan hjälpa till att lindra stress och ger en avslappnande doft som uppmuntrar till djupare sömn under natten också!

Genom att välja Ecoestics hotellvårdsprodukter gör du ett etiskt beslut, inte bara för din egen hälsa utan även för vår planets hälsa. Att byta bort traditionella kosmetika fyllda med kemikalier kan bidra till att minska vårt koldioxidavtryck på jorden, vilket gör att vi alla kan njuta av renare luft och vatten - något som vi alla kan dra nytta av!

Vi vet att det kan vara skrämmande att göra stora förändringar, men det har aldrig varit lättare att byta till Ecoestic hållbara sortiment! De erbjuder anpassningsbara paket beroende på dina unika behov och din budget, vilket innebär att även små boutiquehotell kan dra nytta av deras miljövänliga lyxsortiment! Dessutom är deras hjälpsamma kundtjänstteam alltid tillgängligt om du har några frågor eller funderingar om miljöpåverkan när du använder deras produkter på ditt hotell - de strävar efter att se till att varje kund känner sig bekväm genom varje steg i processen!