Hotell schampo

Hotell schampo

Hotell schampo

Letar du efter ett hotellschampo som ger dina gÀster en unik och lyxig upplevelse? Ecoestic Swedens ekologiska hÄr- och hudvÄrdsprodukter Àr inspirerade av den svenska naturens skönhet och kan skrÀddarsys perfekt för alla gÀsthemssituationer. VÄra naturliga, giftfria formler innehÄller doft av kamomill- och lavendelblommor som ger en otroligt avslappnande doft som hjÀlper dina gÀster att varva ner i sina bekvÀma rum.

VÄra produkter tillverkas endast av ingredienser av högsta kvalitet, vilket garanterar att varje gÀst fÄr njuta av högsta kvalitet. Dessutom, nÀr du köper Ecoestic Sweden-produkter till ditt hotell ger du inte bara dina gÀster den vÄrd de förtjÀnar utan hjÀlper ocksÄ till att stödja From One To Another - en vÀlgörenhetsorganisation som Àgnar sig Ät att ge flickor i Kenya lika tillgÄng till utbildning.

 

PÄ Ecoestic Sweden förstÄr vi vikten av att ge dina gÀster en oförglömlig upplevelse som börjar frÄn deras första interaktion vid incheckningen. Med vÄrt sortiment av schampon av överlÀgsen kvalitet tillverkade av ekologiska ingredienser kan du se till att varje gÀst fÄr en lyxig men samtidigt miljömedveten vistelse.

Hotell shampoo

Hotell shampoo

VÄra schampon bestÄr av noggrant utvalda vÀxtbaserade bestÄndsdelar som aloe vera-extrakt, sheasmör och jojobaolja som kraftfullt ger nÀring Ät bÄde hÄr och hud utan att lÀmna nÄgra starka kemiska rester efter sig. Dessutom innehÄller de inga parabener eller ftalater sÄ du behöver inte oroa dig för eventuella hÀlsorisker som Àr förknippade med dessa föreningar.

Dessutom kommer vÄra schampon i flaskor gjorda av Ätervunnet material sÄ du vet att du gör din del för miljömÀssig hÄllbarhet ocksÄ! Genom att vÀlja Ecoestic Swedens hotellschampon för din hotellverksamhet kan du vara trygg i vetskapen om att bÄde dina gÀster och planeten kommer att gynnas av detta beslut.

Vi tror ocksÄ pÄ att göra lyx tillgÀngligt för alla sÄ vi erbjuder vÄra produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. NÀr du köper frÄn oss blir du dessutom en del av en större rörelse som Àgnar sig Ät att göra en positiv skillnad i mÀnniskors liv - nÄgot som prioriteras över allt annat vi gör hÀr pÄ Ecoestic Sweden!