Hållbar grossist till hotell

 Hållbar grossist till hotell

Ecoestic Sweden är ett svenskt varumärke som tillverkar hållbara och miljövänliga produkter för hotell- och restaurangbranschen. Som grossist strävar de efter att förse hotell och resorts med högkvalitativa produkter som är både etiska och ekologiskt ansvarsfulla. Ecoestics uppdrag är att skapa skönhet utan att skada miljön, vilket i slutändan ger både en estetiskt tilltalande upplevelse och en miljömedveten upplevelse.

Företaget erbjuder ett brett utbud av ekologiska hår-, hud- och kroppsvårdsprodukter som är särskilt utformade för hotell- och restaurangbranschen. Alla deras ingredienser är certifierade ekologiska, veganska och grymhetsfria. Produkterna är fria från giftiga kemikalier, parabener, sulfater, silikoner, gluten eller ftalater - vilket gör dem mycket säkra för gästerna att använda på alla hotell- och semesteranläggningar. Dessutom erbjuder Ecoestics naturliga dofter som härrör från kamomill- och lavendelblomma gästerna en spa-liknande atmosfär under hela vistelsen.

Miljövänlig hotell grossist

Miljövänlig hotell grossist

Genom att investera i Ecoestcs hållbara hotellgrossisttjänster kan hotellen vara säkra på att de erbjuder sina gäster miljövänliga bekvämligheter av högsta kvalitet och samtidigt göra en medveten insats för miljömässig hållbarhet. Förutom att erbjuda en rad miljövänliga produkter som är speciellt framtagna för hotellbranschen samarbetar Ecoestic också med ideella organisationer som From One To Another (FOTA) för att ytterligare stödja orsaker som rör global välfärd.

FOTA arbetar för att främja flickors lika rätt till utbildning i Kenya - något som Ecoestic är stolt över att stå bakom som ett socialt ansvarsfullt företag. Ecoestic donerar 5 % av all sin försäljning direkt till FOTA för att stödja denna viktiga sak. Detta åtagande visar hur du genom att helt enkelt köpa Ecoestics produkter kan hjälpa till att göra världen till en bättre plats och samtidigt förbättra dina kunders upplevelse på samma gång.

På det hela taget erbjuder Ecoestics hållbara hotellgrossisttjänster hotellen en möjlighet att integrera fler gröna initiativ i sin verksamhet utan att göra avkall på kvalitet eller stil på vägen. Genom att välja Ecoestic Sveriges miljövänliga hotellgrossisttjänster säkerställer du inte bara att dina gäster har tillgång till lyxiga bekvämligheter tillverkade av ekologiska ingredienser utan du hjälper också till att stödja etiska ändamål nära och långt borta som FOTA i Kenya. Så varför inte gå samman med Ecoestic redan idag? Hjälp till att sätta din prägel på världen samtidigt som du förbättrar dina gästers upplevelse på ditt hotell!

Anpassat till hotell

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar upp till 5 liter som är speciellt anpassade för hotell med hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet i åtanke.

Vårt produktsortiment är utformat för att möta behoven hos hotell och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter som är skonsamma för både gäster och personal. Med vårt sortiment av olika storlekar kan hotell välja den storlek som bäst passar deras behov, samtidigt som de sparar pengar och minskar avfallsmängden.

Kontakta oss

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för ditt hotell. Vi är glada över att besvara eventuella frågor eller ge ytterligare information om våra produkter och tjänster. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd hotellupplevelse som dina gäster sent kommer att glömma.

Kontakta Robert

Mail: robert@ecoestic.se

Ring: 08 400 1655

Skapa konto här

KONTAKTA OSS

Välkommen

Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller vår service? Tveka inte att kontakta oss! Vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen och högsta kvalitet på våra produkter. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på vägen till en naturlig och hälsosam skönhetsrutin.

Sjöängsvägen 6, Sollentuna

08 400 16 55

info@ecoestic.se

Öppettider 09:00-16:00

För en hållbar framtid

Ecoestic Swedens produkter är ekologiska och tillverkade med miljövänliga ingredienser, vilket hjälper till att minska den negativa miljöpåverkan. Genom att erbjuda våra produkter till dina gäster kan ditt hotell visa att ni bryr er om en hållbar framtid.

Minnesvärd hotellupplevelse

Genom att erbjuda högkvalitativa och lyxiga produkter till dina gäster kan du skapa en minnesvärd hotellupplevelse som de kommer att uppskatta. Våra produkter är speciellt utvecklade för hotellbranschen och passar alla hårtyper, vilket gör dem till ett utmärkt val för att förbättra din gästers upplevelse.

Signaturdoft

Vår unika signaturdoft av kamomill och lavendelblomma är inspirerad av den svenska naturen och ger en avslappnande och fräsch känsla. Kamomill är en mjuk och mild blomdoft med en svag örtig underton som har länge använts i traditionell medicin och avkopplingstekniker för dess avslappnande egenskaper. Lavendelblomma har en distinkt, söt och blommig doft med en örtig underton som också har en lång tradition inom avkopplingstekniker och aromaterapi.

Ger tillbaka

From One to Another är en ideell organisation som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning genom att erbjuda stipendier till flickor och kvinnocenter till deras mödrar i södra Kenya. Organisationen har en väl utvecklad arbetsmodell kallad The Circle of Education som syftar till att bygga hållbara samhällen kring stipendiaterna och deras familjer. Verksamheten finansieras genom donationer och sponsring från privata givare och företag.

Några av hotellen med Ecoestic Sweden

BANK HOTEL

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda.

First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron i Stockholms centrum ligger bara två minuter från Stockholms centralstation. Hotellet erbjuder bekvämt och modernt boende med hög kvalitet i centrala Stockholm. Alla rum och sviter har ekologiska hår och hudvårdsprodukter från Ecoestic Sweden.

Kviberg Park Hotel & Conference

Välkommen till Göteborgs sportigaste hotell- och konferensanläggning! Kviberg Park Hotel & Conference är beläget i Nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena. Hotellet ligger bara 6 kilometer från både Göteborgs centralstation, Liseberg och Ullevi, Nordens största evenemangsarena.

Samarbete


Är ni ett hotell eller spa anläggning som värna miljön samt är mån om era anställda och gästes välmående? Då passar våra produkter perfekt för er verksamhet! Vi erbjuder ett brett sortiment av hår och hudvårdsprodukter som är hållbara och fria från skadliga ämnen. 

Några av anledningar till att köpa in Ecoestic Sweden
  • Endast ekologiskt och naturligt innehåll
  • Hög kvalitet till ett bra pris
  • Mindre klimatavtryck
  • Bättre för hud & hälsa då huden tar upp allt du smörjer dig med
  • Bidrar till gladare och friskare djur
  • Fantastiskt doft
  • Kombinera lyx med ansvar
  • Bidra till etisk djur & arbetsförhållanden

Du kan arbeta som återförsäljare av Ecoestic Sweden på olika sätt:

  • På hotell för din gäster eller salong/spa genom att ge ansikts- och spa-behandlingar
  • Med försäljning på din mottagning eller i butik.

 

Många människor har svårt att hitta produkter som deras hud mår bra av och intresset idag är stort för naturliga och rena hudvårdsprodukter.

Provbeställning

Har ni inte använt produkterna tidigare och vill vara säkra på att ni tar in ett märke som passar in i er verksamhet? Då ger vi er möjligheten att lägga en provbeställning. Vid en provbeställning väljer ni själva vilka produkter ni önskar att prova utan krav på ett minsta ordervärde eller antal produkter.

Tryck HÄR för att ansöka om kundkonto