Grossist hotellprodukter

Grossist hotellprodukter

Ecoestic Sweden är ett miljömedvetet svenskt varumärke som har skapat en serie ekologiska hår- och hudvårdsprodukter inspirerade av naturen. Ecoestics produkter är tillverkade med ingredienser av högsta kvalitet i Europa och har en härlig doft av kamomill och lavendelblomma. Genom att köpa Ecoestics produkter hjälper kunderna också till att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Another, som arbetar för flickors lika rätt till utbildning i Kenya.

Grossisthotell är ett bra sätt att köpa produkter från Ecoestic Sweden i stor skala. Att handla i grossistledet ger många fördelar som minskade kostnader, bekvämlighet och möjligheten att prova nya produkter utan att behöva köpa dem individuellt. Grossisthotell ger kunderna tillgång till Ecoestics hela sortiment av ekologiska hår- och hudvårdsprodukter till rabatterade priser.

För dem som letar efter ännu mer besparingar kan ett lager av hotellprodukter i grossistledet från Ecoestic ge betydande besparingar jämfört med att köpa enskilda artiklar från återförsäljare. Grossistbeställningar är ofta mycket större än detaljhandelsbeställningar, vilket innebär större rabatter för kunder som köper i grossistledet. Förutom att erbjuda stora rabatter på sina egna linjer av högkvalitativa naturliga skönhetsprodukter erbjuder Ecoestic också specialerbjudanden på utvalda partnermärken som L'Oréal Professionel och Wella Professional bland annat.

Grossist hotell

Grossist hotell

Ecoestic har också ett partnerskapsprogram tillgängligt för hotellkedjor och andra inrättningar som gör det möjligt för dem att erbjuda sina gäster miljövänliga lyxiga skönhetstjänster samtidigt som de minskar kostnaderna för detta. Partnerskapsprogrammet har utformats för att hjälpa hotellen att minska sitt koldioxidavtryck samtidigt som de erbjuder sina gäster lyxiga bekvämligheter som ekologiska schampon och balsam eller professionella skönhetsbehandlingar som ansiktsbehandlingar, massage och manikyr. Fördelen med att samarbeta med Ecoestic kommer i form av rabatterade priser på alla miljövänliga skönhetsbehandlingar samt gratis produktprover.

Hotell grossist

Hotell grossist

Slutligen, om du letar efter något unikt har du tur eftersom Ecoestic har en rad exklusiva specialprodukter som du inte hittar någon annanstans. Från exfolierande tvålar gjorda av naturliga ingredienser som havssalt och citronsaft till vårdande balsam för daglig användning; dessa specialprodukter kan ge en extra touch av lyx till din gästupplevelse samtidigt som de säkerställer att de får förstklassiga ekologiska hudvårdsbehandlingar under sin vistelse.

Sammantaget är grossistförsäljning av hotell genom Ecoestic Sweden ett utmärkt sätt att inte bara spara pengar utan också göra gott genom att stödja en välgörenhetsorganisation som främjar global jämställdhet samtidigt som du minskar din miljöpåverkan genom att använda naturliga ingredienser och hållbara förpackningslösningar där det är möjligt. Oavsett om du fyller på med schampo eller plockar upp några specialartiklar; när du handlar hos Ecostetic Sweden vet du att du gör ett medvetet val för din hälsa - både din och planetens!

Anpassat till hotell

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika storlekar upp till 5 liter som är speciellt anpassade för hotell med hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet i åtanke.

Vårt produktsortiment är utformat för att möta behoven hos hotell och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter som är skonsamma för både gäster och personal. Med vårt sortiment av olika storlekar kan hotell välja den storlek som bäst passar deras behov, samtidigt som de sparar pengar och minskar avfallsmängden.

Kontakta oss

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för ditt hotell. Vi är glada över att besvara eventuella frågor eller ge ytterligare information om våra produkter och tjänster. Låt oss tillsammans skapa en minnesvärd hotellupplevelse som dina gäster sent kommer att glömma.

Kontakta Robert

Mail: robert@ecoestic.se

Ring: 08 400 1655

Skapa konto här

KONTAKTA OSS

Välkommen

Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller vår service? Tveka inte att kontakta oss! Vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen och högsta kvalitet på våra produkter. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på vägen till en naturlig och hälsosam skönhetsrutin.

Sjöängsvägen 6, Sollentuna

08 400 16 55

info@ecoestic.se

Öppettider 09:00-16:00

För en hållbar framtid

Ecoestic Swedens produkter är ekologiska och tillverkade med miljövänliga ingredienser, vilket hjälper till att minska den negativa miljöpåverkan. Genom att erbjuda våra produkter till dina gäster kan ditt hotell visa att ni bryr er om en hållbar framtid.

Minnesvärd hotellupplevelse

Genom att erbjuda högkvalitativa och lyxiga produkter till dina gäster kan du skapa en minnesvärd hotellupplevelse som de kommer att uppskatta. Våra produkter är speciellt utvecklade för hotellbranschen och passar alla hårtyper, vilket gör dem till ett utmärkt val för att förbättra din gästers upplevelse.

Signaturdoft

Vår unika signaturdoft av kamomill och lavendelblomma är inspirerad av den svenska naturen och ger en avslappnande och fräsch känsla. Kamomill är en mjuk och mild blomdoft med en svag örtig underton som har länge använts i traditionell medicin och avkopplingstekniker för dess avslappnande egenskaper. Lavendelblomma har en distinkt, söt och blommig doft med en örtig underton som också har en lång tradition inom avkopplingstekniker och aromaterapi.

Ger tillbaka

From One to Another är en ideell organisation som arbetar för alla flickors lika rätt till utbildning genom att erbjuda stipendier till flickor och kvinnocenter till deras mödrar i södra Kenya. Organisationen har en väl utvecklad arbetsmodell kallad The Circle of Education som syftar till att bygga hållbara samhällen kring stipendiaterna och deras familjer. Verksamheten finansieras genom donationer och sponsring från privata givare och företag.

Några av hotellen med Ecoestic Sweden

BANK HOTEL

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda.

First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron i Stockholms centrum ligger bara två minuter från Stockholms centralstation. Hotellet erbjuder bekvämt och modernt boende med hög kvalitet i centrala Stockholm. Alla rum och sviter har ekologiska hår och hudvårdsprodukter från Ecoestic Sweden.

Kviberg Park Hotel & Conference

Välkommen till Göteborgs sportigaste hotell- och konferensanläggning! Kviberg Park Hotel & Conference är beläget i Nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena. Hotellet ligger bara 6 kilometer från både Göteborgs centralstation, Liseberg och Ullevi, Nordens största evenemangsarena.

Samarbete


Är ni ett hotell eller spa anläggning som värna miljön samt är mån om era anställda och gästes välmående? Då passar våra produkter perfekt för er verksamhet! Vi erbjuder ett brett sortiment av hår och hudvårdsprodukter som är hållbara och fria från skadliga ämnen. 

Några av anledningar till att köpa in Ecoestic Sweden
  • Endast ekologiskt och naturligt innehåll
  • Hög kvalitet till ett bra pris
  • Mindre klimatavtryck
  • Bättre för hud & hälsa då huden tar upp allt du smörjer dig med
  • Bidrar till gladare och friskare djur
  • Fantastiskt doft
  • Kombinera lyx med ansvar
  • Bidra till etisk djur & arbetsförhållanden

Du kan arbeta som återförsäljare av Ecoestic Sweden på olika sätt:

  • På hotell för din gäster eller salong/spa genom att ge ansikts- och spa-behandlingar
  • Med försäljning på din mottagning eller i butik.

 

Många människor har svårt att hitta produkter som deras hud mår bra av och intresset idag är stort för naturliga och rena hudvårdsprodukter.

Provbeställning

Har ni inte använt produkterna tidigare och vill vara säkra på att ni tar in ett märke som passar in i er verksamhet? Då ger vi er möjligheten att lägga en provbeställning. Vid en provbeställning väljer ni själva vilka produkter ni önskar att prova utan krav på ett minsta ordervärde eller antal produkter.

Tryck HÄR för att ansöka om kundkonto