Badrumstillbehör hotell

Badrumstillbehör hotell

Badrumstillbehör hotell

Ecoestic Sweden är ett svenskt varumärke som har skapat naturliga, ekologiska hår- och hudvårdsprodukter sedan 2013. Företaget grundades av två entreprenörer som ville skapa högkvalitativa skönhetsprodukter inspirerade av den svenska naturen. Ecoestics produkter är alla tillverkade i Europa med hjälp av ingredienser av högsta kvalitet, inklusive kamomill- och lavendeloljor som ger produkterna en härlig doft.

Företagets mål är att ge konsumenterna en lyxig upplevelse samtidigt som de är måna om miljön. De använder endast växtbaserade ingredienser som har anskaffats på ett hållbart sätt från lokala leverantörer, vilket innebär att deras produkter inte löper någon risk att innehålla gifter som parabener, sulfater eller syntetiska doftämnen. Alla Ecoestics förpackningar är också biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara, så du kan vara säker på att badrumstillbehören på ditt hotell inte bidrar till onödigt slöseri.

Badrumstillbehör hotell hos Ecoestic

Förutom att skapa högkvalitativa produkter för hotell strävar Ecoestic Sweden också efter att göra världen till en bättre plats genom att samarbeta med From One To Another - en välgörenhetsorganisation som arbetar för lika rätt till utbildning för flickor i Kenya. De donerar 5 % av sin vinst varje månad till förmån för From One To Another och stödjer dess uppdrag.

Om du letar efter lyxiga badrumstillbehör som får dina gäster att känna sig avslappnade och uppfriskade efter varje vistelse, så leta inte längre än till Ecoestic Sweden! Med sina giftfria formler och supermjuka doft kommer dessa ekologiska ansikts- och kroppsvårdsartiklar att ta fram det bästa i till och med de mest slitna badrummen! Och vad mer är - de hjälper till att bidra till att göra världen till en bättre plats också!