Hållbart schampo till hotell

Hållbart hotell schampo

Ecoestic Sweden är ett varumärke som arbetar med hållbara och ekologiska lösningar för hotell. De har specialiserat sig på att skapa miljövänligt schampo som är både giftfritt och skonsamt för miljön. Inte nog med det, Ecoestic Sweden stödjer även välgörenhetsorganisationen From One To Another som arbetar för att främja flickors lika rätt till utbildning i Kenya.

Ecoestic Swedens hållbara hotellschampo är tillverkat av naturliga ingredienser, noggrant utvalda från Europas högsta kvalitetskällor. Perfekt balanserat med doft av kamomill och lavendelblomma ger detta schampo en avslappnande doft samtidigt som det är fritt från starka kemikalier och gifter. Detta gör Ecoestic Swedens schampo till ett utmärkt val för hotell som vill ge sina gäster en miljövänlig upplevelse samtidigt som de skyddar deras hälsa och planeten.

Hållbart hotell schampo

Hållbart schampo till hotell

När det gäller säkerhet tar Ecoestic Sweden extra steg för att se till att deras produkter inte bara är naturliga utan även giftfria. Alla ingredienser som används testas specifikt för att upptäcka eventuella föroreningar, allergener eller faror innan de tillsätts i formeln. Dessutom är alla produkter veganska och cruelty free, vilket innebär att inga djurförsök har använts vid tillverkningen av dem. Detta gör Ecoestic Swedens produkter perfekta för hotell som vill ge sina gäster ett säkert, veganskt alternativ utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda.

Förutom att Ecoestic Swedens schampo är skonsamt för huden och miljövänligt, hjälper Ecoestic Swedens schampo hotellen att spara pengar genom att använda mindre vatten tack vare dess koncentrerade formels utformning som kräver färre sköljningar än vad vanliga schampon gör. Dessutom har varje flaska en ergonomiskt utformad pump med ett justerbart munstycke som kan ställas in efter individuella behov så att hotellen inte behöver oroa sig för produktspill på grund av gästernas överanvändning.

Genom att välja Ecoestic Swedens hållbara hotellschampo kan hotell visa sitt engagemang för hållbarhet och göra sin del för miljön samtidigt som de ger sina gäster en trevlig upplevelse som de sent kommer att glömma! Oavsett om du letar efter lyx eller bara grundläggande bekvämligheter kommer det alltid att vara ett klokt beslut att investera i Ecoestic eftersom det ger långsiktiga fördelar tillsammans med bästa prestanda i klassen i alla lägen!