Robotlager x Ecoestic Sweden = Sant

Robotlager x Ecoestic Sweden = Sant - Ecoestic Sweden

Vi har glädjen att meddela att vi kommer att flytta vårt lager till Brings lager i Rosersberg. Denna strategiska flytt möjliggör vår satsning på expansion och utökning av vårt erbjudande. Brings lager används redan av välkända företag som CDON och Revolutionrace, vilka har höga ordervolymer och dra nytta av Brings effektiva lösningar och processer för att hantera ordrar.
Dessutom ger det oss flexibilitet att välja fraktbolag som passar just dig, oavsett om det är Budbee, PostNord, DHL, Bring eller något annat.

Brings lager är fullt automatiserat och autostore används redan av flera kunder – snart kommer även Ecoestic Sweden att dra nytta av denna moderna lösning.
För Ecoestic Sweden var valet att flytta vårt lager till Bring självklart, då deras övergripande vision harmoniserar perfekt med vår egen. Vi ser fram emot att dra nytta av deras investeringar i moderna lösningar, inklusive plockautomation och fullständig flexibilitet, men framför allt deras starka fokus på hållbarhet och miljö.
Lagerflytten pågår för närvarande och de nya beställningarna kommer nu att skickas från anläggningen i Rosersberg. För dig som kund innebär detta följande fördelar:

  • Snabbare leveranser, inklusive möjligheten till samma dag leverans.
  • En förbättrad fraktupplevelse med bättre förpackningar och realtids-spårning.
  • Miljövänligare leveranser och samarbete med aktörer som fokuserar på hållbarhet.
  • Förbättrad hantering av returer.
  • Ett brett utbud av fraktalternativ, utöver endast DHL.

Vi på Ecoestic Sweden är entusiastiska över denna lagerflytt och ser fram emot att erbjuda våra kunder ännu bättre service, snabbare leveranser och en mer miljövänlig lösning.

Liknande produkter

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published